СПОСІБ ЛІКУВАННЯ ГЕМОФТАЛЬМУ ПІСЛЯ ВІТРОКТОМІЇ У ХВОРИХ НА ПРОЛІФЕРАТИВНУ ДІАБЕТИЧНУ РЕТИНОПАТІЮ - Путієнко, Олексій Олексійович; Погорілий, Дмитро Миколайович (My University, 2012)
Спосіб лікування гемофтальму, після вітректомії, у хворих на проліферативну діабетичну ретинопатію полягає в евакуації крові з вітреальної порожнини методом замісної газової тампонади стерильним повітрям. Використовують 20 % суміш стерильного повітря і перфторпропану.
Method for treatment of hemophthalmia, after vitrectomy, in patients with proliferative diabetic retinopathy