СПОСІБ КОНСЕРВАТИВНОГО ЛІКУВАННЯ КОНТУЗІЙНОГО УШКОДЖЕННЯ ОКА - Чуднявцева, Наталія Олександрівна; Родіна, Юлія Миколаївна (My University, 2007)
Спосіб консервативного лікування контузійного ушкодження ока належить до медицини, а саме до офтальмології, і може бути застосований у лікуванні тупої травми ока.
METHOD FOR CONSERVATIVE TREATMENT OF CONTUSION INJURY OF EYE