ЛІКУВАННЯ ХВОРИХ З РЕГМАТОГЕНИМ ВІДШАРУВАННЯМ СІТКІВКИ, УСКЛАДНЕННИМ ВІДШАРУВАННЯМ СУДИННОЇ ОБОЛОНКИ - Путієнко, Олексій Олексійович; Левицька, Галина Василівна (My University, 2006)
Спосіб лікування хворих з регматогеним відшаруванням сітківки, ускладненим відшаруванням судинної оболонки полягає у проведенні втиснення склери на тлі системної терапії 60 мг преднізолону на добу. Вводять в порожнину склистого тіла ацетат триамцинолону.
METHOD FOR TREATING PATIENTS WITH REGMATOGENIC DETACHMENT OF RETINA COMPLICATED BY DETACHMENT OF CHOROID