СПОСІБ ЛІКУВАННЯ ХРОНІЧНОГО КОН'ЮНКТИВІТУ - Іванова, Нанулі Вікторівна; Боброва, Надія Федорівна; Кривошеїн, Юрій Семенович (My University, 2001)
Винахід належить до медицини, конкретно - до офтальмології і може використовуватись при лікуванні хронічних кон'юнктивітів (ХК) різної етіології. Спосіб лікування хронічного кон’юнктивіту, який полягає в інстиляції у кон'юнктивальну порожнину 0,5% софраміцину, 0,005% граміцидіну, дексаметазону, причому додатково і одночасно роблять інстиляції 0,01% мірамістину.
METHOD FOR TREATING CHRONIC CONJUNCTIVITIS