СПОСІБ ВИЗНАЧЕННЯ ІСТИННИХ РОЗМІРІВ МЕЛАНОЦИТАРНИХ НЕВУСІВ КОН'ЮКТИВИ - Боброва, Надія Федорівна; Троніна, Світлана Альфредівна; Буря, Віталія Андріївна (My University, 2016)
Спосіб визначення істинних розмірів меланоцитарних невусів кон'юнктиви полягає у визначенні площі новоутворення. Додатково проводять флюоресцентну ангіографію, виявляють зону гіперфлюоресценції на основі якої визначають істинні розміри новоутворення.