СПОСІБ ПОШУКУ РОЗРИВІВ СІТКІВКИ ПІД ЧАС ІНТРАВІТРЕАЛЬНИХ ВТРУЧАНЬ - Путієнко, Олексій Олексійович (My University, 2005)
Спосіб пошуку розривів сітківки під час інтравітреальних втручань полягає в офтальмоскопії центральних і периферичних відділів сітківки. У порожнину склоподібного тіла вводиться важка рідина і по появі течії субретинальної рідини в площині сітківки визначають наявність, локалізацію та розмір розриву.
METHOD FOR DETECTING RUPTURES OF RETINA DURING INTRAVITREAL INTERVENTIONS