СПОСІБ ДИФЕРЕHЦІЙHОЇ ДІАГHОСТИКИ КРІЗHОГО І HЕКРІЗHОГО РОЗРИВІВ СІТКІВКИ У МАКУЛЯРHІЙ ОБЛАСТІ - Логай, Іван Михайлович; Родін, Станіслав Станіславович; Баронецька, Ірина Леонідівна; Бражнікова, Олена Генадіївна (My University, 1997)
Винахід належить до медицини, конкретно, до офтальмології і може бути використаний для диференційної діагностики крізного і некрізного розривів сітківки в макулярній області. Спосіб полягає в проекції на область розриву сітківки об'єкту, що світиться, за допомогою щілинної лампи.
METHOD FOR DIFFERENTIAL DIAGNOSIS OF PERFORATED AND NON-PERFORATED RUPTURE OF RETINA IN MACULAR AREA