СПОСІБ РОЗКРИТТЯ ПЕРЕДНЬОЇ КАПСУЛИ КРИШТАЛИКА ПРИ ВРОДЖЕНИХ І НАБУТИХ ЇЇ ЗМІНАХ - Боброва, Надія Федорівна; Дембовецька, Ганна Миколаївна; Кузьміна, Наталя Борисівна (My University, 2009)
Спосіб розкриття передньої капсули кришталика при вроджених і набутих її змінах належить до медицини, а саме офтальмології, і може використовуватись при хірургічному лікуванні катаракт з вродженими і набутими змінами передньої капсули кришталика.
METHOD FOR OPENING ANTERIOR CAPSULE OF LENS IN CONGENITAL AND ACQUIRED PATHOLOGIES