СПОСІБ ДІАГНОСТИКИ ТРАВМАТИЧНОГО ПОШКОДЖЕННЯ ЗОРОВОГО НЕРВА - Пасєчнікова, Наталія Володимирівна; Чуднявцева, Наталія Олександрівна; Іваницька, Олена Вячеславівна; Чуднявцев, Сергій Євгенович (My University, 2008)
Спосіб діагностики травматичного пошкодження зорового нерва шляхом проведення офтальмоскопії та оптичної когерентної томографії диска зорового нерва.
METHOD FOR DIAGNOSING TRAUMATIC INJURY OF OPTIC NERVE