СПОСІБ ПРОФІЛАКТИКИ НАДЛИШКОВОГО РУБЦЮВАННЯ ФІЛЬТРАЦІЙНОЇ ПОДУШКИ ПІСЛЯ ПРОВЕДЕННЯ АНТИГЛАУКОМНИХ ОПЕРАЦІЙ - Дмитрієв, Сергій Костянтинович; Перетягін, Олег Анатолійович; Шамбра, Сергій Васильович (My University, 2016)
Спосіб профілактики надлишкового рубцювання фільтраційної подушки після проведення антиглаукомних операцій полягає у проведенні антиглаукомної операції. Після проведення антиглаукомної операції на 5-6 день проводять аплікаційну бета-терапію в дозі опромінювання 20 Гр на область фільтраційної подушки.