СПОСІБ ЛІКУВАННЯ ОПІКІВ ОЧЕЙ - Чаланова, Раїса Іванівна; Мбаркі, Моез (My University, 2014)
Спосіб лікування опіків очей, за яким хворому в ранній термін з моменту опіку, в залежності від ступеня тяжкості опіку очей (III або IV ступеня), 1 раз на добу здійснюють від 5 до 10 внутрішньовенних інфузій цитофлавіну.
METHOD FOR TREATING EYE BURNS