СПОСІБ ЛІКУВАННЯ МЕЛАНОЦИТАРНИХ НЕВУСІВ КОН'ЮКТИВИ У ДІТЕЙ ТА ПІДЛІТКІВ - Боброва, Надія Федорівна; Троніна, Світлана Альфредівна; Буря, Віталія Андріївна (My University, 2016)
Спосіб лікування меланоцитарних невусів кон'юнктиви у дітей та підлітків полягає в кріодеструкцїї новоутворення. Даний спосіб використовується самостійно з експозицією 25 секунд при беспігментних та 30 секунд при пігментних невусах двічі протягом одного сеансу з паузою на відтаювання, з повторенням сеансів з інтервалом 2 місяці до досягнення повної клінічної резорбції новоутворення.