СПОСІБ МОДЕЛЮВАННЯ СУБРЕТИНАЛЬНОГО КРОВОВИЛИВУ - Асланова, Вероніка Сергіївна (My University, 2007)
Спосіб моделювання субретинального крововиливу полягає у введенні в субретинальний простір ока кроля аутокрові. Кров є негепаринізованою та нерозчиненою, а в шприц додають 0,03 мл стерильного повітря.
METHOD FOR MODELING SUBRETINAL HEMORRHAGE