СПОСІБ ЛІКУВАННЯ ГРИБКОВИХ КЕРАТИТІВ - Пасєчнікова, Наталія Володимирівна; Зборовська, Олександра Володимирівна; Насінник, Ілля Олегович; Паданевич, Емілія Віталіївна; Мороз, Олег Олександрович (My University, 2010)
Спосіб лікування грибкових кератитів, при якому додатково вводять фотосенсибілізатор метиленовий синій 0,1 % (водний розчин), капають по 1 краплі в кон'юнктивальну порожнину з інтервалом у часі до 15 хвилин 3 рази з наступним опромінюванням лазером 3 хвилини.
method for treatment of funal keratites