СПОСІБ ВИЗНАЧЕННЯ РЕЦЕПТОРМОДИФІКУЮЧОГО ВПЛИВУ НАНОЧАСТОК СРІБЛА НА МАРКЕРИ АКТИВАЦІЇ ЛІМФОЇДНИХ КЛІТИН - Величко, Людмила Миколаївна; Богданова, Олександра Вікторівна; Макарова, Марія Борисівна (My University, 2016)
Спосіб визначення рецептормодифікуючого впливу наночасток срібла на лімфоїдні клітини за допомогою імуногістохімічного методу з використанням комплексу пероксидаза-антипероксидаза, за яким одночасно здійснюють культивацію клітин молекул CD 7, CD 25, CD 45 із наночастками срібла і контрольне культивування цих клітин із фізіологічним розчином, визначають експресії молекулярних маркерів активації лімфоцитів і, якщо їх різниця становить 10 %, то визначається імунотропний вплив на імунокомпетентні клітини.
METHOD FOR ASSESSING RECEPTOR-MODIFYING EFFECT OF SILVER NANOPARTICLES IN LYMPHOID CELLS