СПОСІБ ЛІКУВАННЯ ХВОРИХ НА ЕПІТЕЛІАЛЬНІ ПУХЛИНИ СЛІЗНОЇ ЗАЛОЗИ ІМУНОКОРИГУЮЧИМ ПРЕПАРАТОМ АМІКСИН - Полякова, Світлана Іванівна; Величко, Людмила Миколаївна (My University, 2010)
Спосіб лікування хворих на епітеліальні пухлини слізної залози шляхом проведення хірургічного лікування при доброякісних пухлинах та хірургічного і променевого лікування при злоякісних пухлинах, а також призначення хворому препарату аміксин під контрольним аналізом імунного статусу крові.
METHOD FOR TREATING EPITHELIAL TUMOR OF LACRIMAL GLAND USING AMIXIN AS IMMUNOCORRECTING DRUG