ПРЯМИЙ ОФТАЛЬМОЛОГІЧНИЙ ГАЧОК - Чуднявцева, Наталія Олександрівна; Чуднявцев, Сергій Євгенович (My University, 2010)
Прямий офтальмологічний гачок, що виконаний з металу, має ручку і робочу частину, кінець якої загнутий. Робоча частина до загнутого кінця виконана прямою і має довжину 77 мм.
STRAIGHT OPHTHALMOLOGIC TENACULUM