СПОСІБ КОМПЛЕКСНОГО ЛІКУВАННЯ СУБРЕТИНАЛЬНИХ НЕОВАСКУЛЯРНИХ МЕМБРАН СУБФОВЕАЛЬНОЇ ЛОКАЛІЗАЦІЇ - Пасєчнікова, Наталія Володимирівна; Родін, Станіслав Станіславович; Уманець, Микола Миколайович; Король, Андрій Ростиславович; Задорожний, Олег Сергійович (My University, 2006)
Спосіб комбінованого лікування субретинальних неоваскулярних мембран субфовеальної локалізації полягає у хірургічній резекції мембрани. Перед хірургічним втручанням хворому проводять сеанс транспупілярної термотерапії випромінюванням діодного лазера з довжиною хвилі 0,81мкм.
METHOD FOR COMBINED TREATMENT OF SUBRETINAL NEOVASCULAR MEMBRANES OF SUBFOVEAL LOCATION