Клінічні особливості міопічної рефракції - Бруцька, Людмила Андріївна (My University, 2021)
У осіб з астигматичною міопічною рефракцією частіше зустрічаються слабкі величини астигматизму. При міопії необхідна оптимальна корекція для збереження зорової працездатності та досягнення рівня професійної надійності.