СПОСІБ ЛІКУВАННЯ МАКУЛОДИСТРОФІЇ, ЩО ВИНИКЛА ВНАСЛІДОК РЕГМАТОГЕННОГО ВІДШАРУВАННЯ СІТКІВКИ - Путієнко, Олексій Олексійович; Мехран, Масуднасери (My University, 2009)
Спосіб лікування макулодистрофії, що виникла внаслідок регматогенного відшарування сітківки, полягає в призначенні хворим у післяопераційному періоді препарату оксибрал по 30 мг 2 рази на добу після їжі протягом 2 місяців.
METHOD FOR TREATING MACULODYSTROPHY DUE TO RHEGMATOGENOUS DETACHMENT OF RETINA