СПОСІБ КОРЕКЦІЇ МІОПІЇ ВИСОКОГО СТУПЕНЯ - Усов, Володимир Якович (My University, 2006)
Спосіб корекції міопії високого ступеня, що полягає в змінюванні форми передньої поверхні рогівки та включає пошарову резекцію рогівки з утворенням "ніжки", яка з'єднує її з власною рогівкою та резекцією визначеного за номограмою розрахунку рефракційного ефекту необхідного діаметра та товщини рогівкового диска. Поверхневий пошаровий зріз рогівки виконують із формуванням вільного поверхневого рогівкового клапанного диска. Наступний рефракційний зріз рогівки виконують шляхом формування двох послідовних пошарових зрізів, котрі відрізняються за діаметром і глибиною.
METHOD FOR CORRECTING HIGH-DEGREE MYOPIA