СПОСІБ ЛІКУВАННЯ ХВОРИХ З ТРАНССУДАТИВНИМ ВІДШАРУВАННЯМ ПІГМЕНТНОГО ЕПІТЕЛІЮ СІТКІВКИ ПРИ ВІКОВІЙ ДЕГЕНЕРАЦІЇ МАКУЛИ - Король, Андрій Ростиславович; Задорожний, Олег Сергійович; Кустрин, Тарас Богданович; Насінник, Ілля Олегович; Невська, Алла Олександрівна (My University, 2015)
Спосіб лікування транссудативного відшарування пігментного епітелію сітківки при віковій дегенерації макули, за яким хворому субтеноново вводять 0,5 мл (40 мг) тріамцинолону ацетоніду з повторним, при відсутності позитивної динаміки, введенням через 3 місяці, курсом від 1 до 5 введень.
METHOD FOR THE TREATMENT OF PATIENTS WITH TRANSUDATIV DETACHMENT OF THE RETINAL PIGMENT EPITHELIUM IN AGE-RELATED MACULAR DEGENERATION