ОЧНІ КРАПЛІ "БІОПЕЛОЇДИ" - Сотнікова, Олена Петрівна; Лотош, Тамара Дмитрівна; Салдан, Вікторія Йосипівна; Абрамова, Ганна Борисівна; Соколова, Броніслава Ніфонтівна; Фесюнова, Галина Степанівна; Іванов, Валерій Іванович (My University, 2013)
Очні краплі містять натрію хлорид (NaCl), концентрат відгону грязі Куяльницького лиману та апірогенну воду.
BIOPELOID EYE-DROPS