СПОСІБ ДИФЕРЕНЦІЙНОЇ ДІАГНОСТИКИ ЗАХВОРЮВАНЬ СІТКІВКИ ЗАПАЛЬНОГО ТА ДИСТРОФІЧНОГО ГЕНЕЗУ - Черепенко, Ганна Олександрівна; Коновалова, Наталія Валеріївна; Наріцина, Наталія Іллівна (My University, 2009)
Спосіб диференційної діагностики захворювань сітківки запального та дистрофічного генезу, при якому при проводженні фотостресу використовується смугастий фільтр, при збільшенні часу відновлення гостроти зору на 67 % та вище, встановлюється запальний генез захворювання сітківки.
METHOD FOR DIFFERENTIAL DIAGNOSTICS OF RETINA DISEASES OF INFLAMMATORY AND DYSTROPHIC GENESIS