СПОСІБ ТРАНСЦИЛІАРНОЇ ЗАКРИТОЇ ІРИДОПЛАСТИКИ У ХВОРИХ З ПОСТТРАВМАТИЧНОЮ ПАТОЛОГІЄЮ КРИШТАЛИКА, РАЙДУЖКИ ТА СКЛИСТОГО ТІЛА - Чуднявцева, Наталія Олександрівна (My University, 2011)
Спосіб трансциліарної закритої іридопластики у хворих з посттравматичною патологією кришталика, райдужки та склистого тіла полягає у тому, що закриту іридопластику виконують крізь розтин склери, виконаний при проведенні вітректомії.
METHOD FOR TRANSCILIARY CLOSED IRIDOPLASTY IN PATIENTS WITH POST-INJURY PATHOLOGY OF LENS, IRIS AND VITREOUS BODY