СПОСІБ ЛІКУВАННЯ ПРОГРЕСУЮЧИХ ЕКТАЗІЙ РОГІВКИ - Івановська, Олена Володимирівна; Чокова, Ірина Борисівна (My University, 2004)
Спосіб лікування прогресуючих ектазій рогівки полягає у проведенні інстиляцій вітаміну Е. Попередньо виконують резекцію зовнішньої стінки венозного синуса у вигляді смужки шириною 1,5 мм та довжиною 4 мм.