СПОСІБ ДІАГНОСТИКИ АСИМЕТРИЧНОГО БІНОКУЛЯРНОГО ЗОРУ - Коломієць, Володимир Олександрович (My University, 2007)
Спосіб діагностики асиметричного бінокулярного зору, при якому дослідження характеру бінокулярного зору відбувається при фіксації об'єкта вдалечині, зблизька та проміжних відстанях, характер монокулярної фіксації визначається послідовно в умовах повної оклюзії одного з очей та при двох відкритих очах, співставляють дані про наявність бінокулярного злиття у природних умовах з даними щодо характеру монокулярної фіксації і при наявності зміни фовеальної фіксації одного з очей при двох відкритих очах на ексцентричну встановлюють діагноз асиметричний бінокулярний зір.
DIAGNOSIS OF ASYMMETRICAL BINOCULAR VISION