СПОСІБ ПРОГНОЗУВАННЯ РЕЦИДИВУ ЗЛОЯКІСНИХ ЕПІТЕЛІАЛЬНИХ ПУХЛИН ШКІРИ ПОВІК З ВИКОРИСТАННЯМ МОНОКЛОНАЛЬНИХ АНТИТІЛ Р53, BCL-2, CD95, ІПО38 - Сафроненкова, Ірина Олексіївна (My University, 2015)
Спосіб прогнозування рецидиву злоякісних епітеліальних пухлин шкіри повік, за яким проводять імуноцитохімічний аналіз тканини пухлини з використанням моноклональних антитіл Р53, BCL-2, CD95, ІПО38. Визначають відносні значення їх експресії - * Р53, * CD95, * Bсl-2, * ІРО38, за розробленою формулою УО = 7,7 * Р53 + 20,3 * CD95 + 64,7 * Bсl-2 + 3,8 * ІРО38. Визначають їх узагальнену скорингову оцінку (УО), і, якщо її значення вище порогового (>76,2 %), прогнозують можливість розвитку рецидиву злоякісних епітеліальних пухлин (ЗЕП) шкіри повік і визначають групу ризику хворих на можливість його розвитку.
A method of predicting recurrence of malignant epithelial tumors of eyelid skin using monoclonal antibodies P53, BCL-2, CD95, IPO38