СПОСІБ ЛІКУВАННЯ РЕГМАТОГЕННОГО ВІДШАРУВАННЯ СІТКІВКИ, УСКЛАДНЕНОГО ВІДШАРУВАННЯМ СУДИННОЇ ОБОЛОНКИ - Левицька, Галина Василівна; Путієнко, Олексій Олексійович; Абдулхаді, Мохаммад (My University, 2013)
Спосіб лікування регматогенного відшарування сітківки, ускладненого відшаруванням судинної оболонки, включає проведення передопераційної підготовки перед вітректомією шляхом інтравітреального введення газу, що розширюється перфторпропану (С3F8) чи гексафториду сірки (SF6). Додатково здійснюють інтравітреальне введення триамцинолону ацетоніду.
METHOD FOR TREATING RHEGMATOGENOUS RETINAL DETACHMENT COMPLICATED WITH DETACHMENT OF CHOROID