СПОСІБ ЛІКУВАННЯ ХВОРИХ З ОПІКАМИ ОЧЕЙ СЕРЕДНЬОЇ І ТЯЖКОЇ СТУПЕНІ - Кучеренко, Лідія Васильовна; Якименко, Станіслав Андрійович (My University, 2001)
Спосіб лікування хворих з опіками очей середньої і тяжкої ступені включає внутрішньоартеріальне введення судинорозширювальних, репаративних, дезінтоксікаційних, протизапальних препаратів щоденним курсом 7-14 діб. Щоденне введення судинорозширювальних препаратів у складі лікарських інфузатів передує введенню іншої групи лікарських речовин.
METHOD FOR TREATING MODERATE AND SEVERE EYE BURNS