Звіт про проведення науково-практичної конференції з міжнародною участю «Філатовські читання - 2017» - Пасєчнікова, Наталія Володимирівна; Науменко, Володимир Олександрович; Мирненко, Валерія Вікторівна; Стойловська, Олена Георгіївна; Аркуша, Ганна Юріївна; Пронченко, Оксана Вікторівна (My University, 2017)
25-26 травня 2017 року в м. Одесі відбулася науково-практична конференція з міжнародною участю «Філатовські читання - 2017». На цьому масштабному заході загальнодержавного рівня в сфері охорони здоров'я була представлена актуальна науково-практична програма, яка включала наукові доповіді та дискусії, виставку та спеціалізовану експозицію, що надало можливість вченим, дослідникам, практикуючим лікарям-офтальмологам і фахівцям суміжних напрямів (неонатологам, радіологам, хіміотерапевтам, фармакологам і біологам) обмінятися досвідом, підвищити рівень кваліфікації і розширити професійні зв'язки. У конференції взяли участь 1132 делегати, у тому числі 1109 з усіх областей України: Одеської – 209, Вінницької – 63, Волинської – 27, Дніпропетровської – 85, Донецької – 15, Житомирської – 23, Закарпатської – 15, Запорізької – 47, Івано-Франківської – 40, Київської та м. Київ – 166, Кіровоградської – 26, Луганської – 5, Львівської – 71, Миколаївської – 29, Полтавської – 26, Рівненської – 34, Сумської – 16, Тернопільської – 16, Харківської – 78, Херсонської – 23, Хмельницької – 37, Черкаської – 18, Чернігівської – 29, Чернівецької – 11, а також гості з ближнього і далекого зарубіжжя: Грузії – 2, Білорусі – 3, Італії – 2, Молдови – 12, Німеччини – 1, Швейцарії – 3.
Report on Filatov Memorial Lectures – 2017 International Scientific Conference