СПОСІБ ЛІКУВАННЯ ОПІКОВИХ ЕРОЗІЙ І ВИРАЗОК РОГІВКИ - Якименко, Станіслав Андрійович; Щипун, Сергій Костянтинович; Бузник, Олексій Ігорович (My University, 2005)
Спосіб лікування опікових ерозій і виразок рогівки полягає у видаленні нежиттєздатної рогівкової тканини. Проводять ексимерлазерну кератектомію. Як джерело лазерної енергії використовують ексимерний лазер з довжиною хвилі 193 нм.
METHOD FOR TREATING BURN EROSIONS AND ULCERS OF CORNEA