Матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю М 34 «Філатовські читання-2021» - (:unkn) unknown (My University, 2021)
У цьому збірнику представлені матеріали, авторами яких є українські фахівці в галузі офтальмології. У роботах викладені результати науково-практичних робіт, присвячених актуальним питанням надання висококваліфікованої допомоги пацієнтам із захворюванням очей. Матеріали збірника можуть бути корисні для науковців, практикуючих лікарів, студентів і аспірантів.
ABSTRACTS. Research/practice conference with international participation. “2021 Filatov Memorial Lectures”