СПОСІБ ЕКСТРАКЦІЇ УСКЛАДНЕНОЇ КАТАРАКТИ У ХВОРИХ НА ЦУКРОВИЙ ДІАБЕТ II ТИПУ - Науменко, Володимир Олександрович; Мартопляс, Костянтин Віталійович; Дмитрієв, Сергій Костянтинович (My University, 2010)
Спосіб екстракції ускладненої катаракти у хворих на цукровий діабет II типу полягає у здійсненні гідромоніторної факофрагментації і екстракції кришталика з використанням технології "AquaLase" у факосистемі "Infiniti Vision System", параметри якої мають значення: потужність струменя води 23-42 умовних одиниці, експозиція 2-4 сек.
method for extraction of complicated cataract in patients with diabetes of the II type