Кульове поранення обличчя, орбіти та головного мозку у дитини: варіант клінічної картини та наслідки - Троніна, Світлана Альфредівна; Боброва, Надія Федорівна (My University, 2023)
Небойові кульові поранення є рідким видом травми серед дитячого населення в Україні. Представлений клінічний випадок кульового поранення обличчя, орбіти та головного мозку у дитини. Проаналізовані особливості пошкодження органа зору внаслідок поранення у безпосередньому та віддаленому періодах спостереження.
A case of gunshot wound of the face, orbit and brain in a child: clinical presentation and consequences
Keywords: орбіта; кульове поранення; периорбітальна область; головний мозок; діти