СПОСІБ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ ВНУТРІШНЬООЧНИХ СТОРОННІХ ТІЛ В ІНФРАЧЕРВОНОМУ ДІАПАЗОНІ СПЕКТРА - Пасєчнікова, Наталія Володимирівна; Задорожний, Олег Сергійович; Коган, Михайло Борисович; Король, Андрій Ростиславович; Сідак-Петрецька, Оксана Степанівна; Красновид, Тетяна Андріївна (My University, 2019)
Спосіб візуалізації внутрішньоочних сторонніх тіл в інфрачервоному діапазоні спектра полягає у транспальпебральному освітленні ока. Транспальпебральне освітлювання здійснюють переносним бездротовим світлодіодним освітлювачем з випромінюванням інфрачервоного спектра в діапазонах довжин хвиль від 600 до 1000 нм, а відеореєстрацію внутрішньоочних сторонніх тіл в передньому відділі ока здійснюють відеокамерою в інфрачервоному спектральному діапазоні.