СПОСІБ ДОСЛІДЖЕННЯ РЕЦЕПТОРМОДИФІКУЮЧОГО ВПЛИВУ ФАРМАКОЛОГІЧНИХ ІМУНОТРОПНИХ ПРЕПАРАТІВ (АМІКСИН ІС) НА МАРКЕРИ АКТИВАЦІЇ КЛІТИН - Величко, Людмила Миколаївна; Богданова, Олександра Вікторівна (My University, 2015)
Спосіб дослідження рецептормодифікуючого впливу фармакологічних імунотропних препаратів (Аміксин IС) на лімфоїдні клітини за допомогою імуногістохімічного методу з використанням комплексу пероксидаза-антипероксидаза, за яким одночасно здійснюють культивацію клітин молекул CD7, CD25, CD54 із препаратом Аміксин IС. Контрольне культивування цих клітин із фізіологічним розчином, визначають експресії молекулярних маркерів активації лімфоцитів і, якщо їх різниця становить 10 % і більше з метою імунокорекції хворому, призначають препарат Аміксин IС.
METHOD OF STUDY OF RECEPTOR MODIFYING IMPACT OF PHARMACOLOGICAL IMMUNOTROPIC DRUGS (AMIKSYNU IP) ON MARKERS OF CELL ACTIVATION