СПОСІБ ЛІКУВАННЯ ЗАПАЛЬНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ ПЕРЕДНЬОГО ТА ЗАДНЬОГО ВІДДІЛІВ ОКА - Коновалова, Наталія Валеріївна; Наріцина, Наталія Іллівна; Серебріна, Тетяна Михайлівна; Савко, Валентин Валентинович (My University, 2007)
Спосіб лікування запальних захворювань переднього та заднього відділів ока, в якому додатково через 2 години застосовують ендоназальний електрофорез протизапальних ліків.
METHOD FOR TREATMENT OF INFLAMMATORY DISEASES OF POSTERIOR AND ANTERIOR PARTS OF EYE