КОМПЛЕКТ ДЛЯ МОДЕЛЮВАННЯ ТРАВМАТИЧНОЇ ДІЇ (КОНТУЗІЙНОЇ ТРАВМИ) НА ОЧНЕ ЯБЛУКО - Грубник, Наталія Павлівна; Красновид, Тетяна Андріївна; Асланов, Сергій Костянтинович (My University, 2014)
Комплект для моделювання травматичної дії на очне яблуко містить набор зразків для нанесення травми, різних за масою, розміром і формою. Набор пружин різної жорсткості і закріпленого на металевому штативі, за допомогою гвинтового кріплення, виносного кронштейна і цапори пристрою для здійснення травматичної дії на очне яблуко. Циліндровий корпус пристрою на передній частині має отвір для виходу ударної насадки і розташування зразка, вибраного з набору зразків для нанесення травми, заглушку в задній частині корпусу, поздовжню і поперечну виїмки корпусу, розміщений усередині корпусу металевий шток, що має в серединній частині кругове циліндрове потовщення, всередину якого угвинчений фіксатор стискування пружини, в передній частині штока знаходиться гніздо для вгвинчування ударної насадки, на задній частині штока розташована пружина, один її кінець упирається в заглушку, а другий - у кругове циліндрове потовщення.
SET FOR MODELING CONTUSION INJURY OF EYEBALL