СПОСІБ КОРЕКЦІЇ АФАКІЇ ПРИ ВИДАЛЕННІ ВРОДЖЕНИХ КАТАРАКТ У ДІТЕЙ РАННЬОГО ВІКУ - Боброва, Надія Федорівна; Жеков, Олексій Костянтинович (My University, 2009)
Спосіб корекції афакії при видаленні вроджених катаракт у дітей раннього віку шляхом здійснення первинної імплантації інтраокулярної лінзи з розрахунком оптичної сили на слабку гіперметропію з подальшою динамічною очковою докорекцією - спочатку "+", потім "-".
METHOD FOR CORRECTION OF APHAKIA IN EXTRACTION OF CONGENITAL CATARACT IN YOUNG CHILDREN