СПОСІБ ЗНИЖЕННЯ ВИСОКОГО ВНУТРІШНЬООЧНОГО ТИСКУ - Михейцева, Ірина Миколаївна; Сіроштаненко, Тетяна Іванівна; Сагач, Вадим Федорович; Дорофеєва, Наталя Олександрівна; Корнелюк, Олександр Іванович (My University, 2017)
Спосіб зниження високого внутрішньоочного тиску базується на інстиляції рекомбінантного пептиду. Як пептид використовують ендотеліальний моноцитактивуючий фактор II (ЕМАР II), який вводять одноразово в око у концентрації 3,9 мкг/кг.