СПОСІБ ДИФЕРЕНЦІЙНОЇ ДІАГНОСТИКИ ЛІМФОПРОЛІФЕРАТИВНИХ НОВОУТВОРЕНЬ ОРБІТИ ТА ПРИДАТКІВ ОКА - Яковенко, Тарас Олександрович (My University, 2007)
Спосіб диференційної діагностики лімфопроліферативних новоутворень орбіти та придатків ока включає проведення клінічного, морфологічного та імуногістохімічного дослідження з використанням набору антитіл. При наявності дрібних лімфатичних клітин проводять імуногістохімічне дослідження в два етапи: перший - використання антитіл до антигенів kappa, lambda, CD3, CD20, при виявленні В-клітинної лімфоми використовують антитіла до антигенів CD5, CD23, Cyclin D1, а при виявленні плазмотичних клітин застосовують антитіла лише до легких ланцюгів kappa і lambda.
METHOD FOR DIFFERENTIAL DIAGNOSTICS FOR DETECTING LYMPHOPROLIFERATIVE TUMORS AT AN EYESOCKET