СПОСІБ ПРОГНОЗУВАННЯ РЕЦИДИВУ ЗЛОЯКІСНИХ ЕПІТЕЛІАЛЬНИХ ПУХЛИН ШКІРИ ПОВІК З ПРОРОСТАННЯМ У ПЕРЕДНІЙ ВІДДІЛ ОРБІТИ ЗА ДОПОМОГОЮ КОМП'ЮТЕРНОЇ ТОМОГРАФІЇ - Сафроненкова, Ірина Олексіївна (My University, 2015)
Спосіб прогнозування рецидиву злоякісних епітеліальних пухлин (ЗЕП) шкіри повік з проростанням у передній відділ орбіти за допомогою комп'ютерної томографії, за яким проводять комп'ютерно-томографічне дослідження, вимірюють денситометричну щільність різних частин пухлини, визначають різницю між показниками денситометричної щільності різних частин пухлини. Якщо різниця між показниками денситометричної щільності різних частин пухлини більше +35 UX, прогнозують рецидив ЗЕП шкіри повік з проростанням у передній відділ орбіти і виділяють таких хворих у групу ризику.
A METHOD OF PREDICTING RECURRENCE OF MALIGNANT EPITHELIAL TUMORS OF EYELID SKIN WITH INVASION INTO AN ANTERIOR PART ORBIT BY MEANS OF COMPUTER TOMOGRAPHY