СПОСІБ ІНТРАОКУЛЯРНОЇ КОРЕКЦІЇ У ДІТЕЙ З МОНОКУЛЯРНОЮ ТРАВМАТИЧНОЮ КАТАРАКТОЮ - Боброва, Надія Федорівна; Амор, Шеріф Бен Хусін (My University, 2006)
Спосіб інтраокулярної корекції у дітей з монокулярною травматичною катарактою включає видалення катаракти і імплантацію інтраокулярної лінзи (ІОЛ) з розрахунком оптичної сили імплантованої ІОЛ на формування ізофракції. У дітей з рефракцією здорового ока відповідної еметропії або фізіологічної аметропії імплантують ІОЛ з діоптрійною величиною, що дозволяє сформувати міопію до 2,5 Д.
METHOD FOR INTRAOCULAR CORRECTION IN CHILDREN WITH MONOCULAR TRAUMATIC CATARACT